• ISMERTETŐ

  jógaszigetünk jellemzői
  A mászás egyik nagyon fontos kiegészítője lehet a jóga!
  Hiszen a mászás során nem csak az izomerő és a kifinomult technika fontos, hanem az ízületek és izmok megfelelő mozgástartománya, azok hajlékonysága is. A jóga és mászás kapcsolata azonban nem csak ebben merül ki, hiszen a jógagyakorlatok során mindenki elérheti a teljes testi-lelki ellazulást.
  De természetesen a jóga bárkinek segít, nem csak a mászóknak.
  Vendégeinket a büfé feletti galériáról nyíló 42 négyzetméteres teremben 10 db jógamatraccal, jógatéglával, valamint plédekkel és hevederekkel várjuk. A hangulatvilágításról pedig a teamécsesek és az egyes nálunk oktatott jógafajtáinkhoz illő zenék gondoskodnak.
 • MI A JÓGA?

  jógafajták
  A jóga egy önismereti út, önmagában is hatékony módja testi és mentális képességeink megismerésének és fejlesztésének. Ugyanakkor a falmászást kiválóan támogató tevékenység. Segít a vállöv nyújtásában és a csípő nyitásában.
  Oktatott jógafajtáink bemutatása:

  MOBILITY MÁSZÓKNAK


   
  Minden mászónak szüksége van némi hajlékonyságra. A nagyobb mozgástartomány több mozdulatra ad lehetőséget, bővíti eszköztárunkat, amellyel megoldhatunk utakat és energiatakarékosabbá tehetjük mozgásunkat a sziklán és a falon.

  Ízületeink karbantartásával megóvjuk őket a sérülésektől, így biztonságosabban, magabiztosabban mászhatunk.
  A Mobility nem csak a hajlékonyság fejlesztéséről szól. Az órákon játszunk az egyensúlyunkkal, koordinációnkkal, belekóstolunk a tudatos légzésbe és erőnket is fejlesztünk.
  Számomra a mászás játék, és nincs ez másképp a többi mozgással sem. Ezért az óráimon a tökéletességre való törekvés helyett inkább a kísérletezés jellemző, ami alatt kis lépésekkel, hosszú távon is fenntartható módon kerülünk közelebb céljainkhoz. Mivel Manuális Terápiával is foglalkozom, a gyakorlatok biztonságos kivitelezését fontosabbnak tartom, mint az azonnali eredményeket. Tapasztalatom szerint ez a megközelítés, bár nem ígér két hét alatt angolspárgát, némi kitartással jelentős és maradandó fejlődést hoz.
  Ezt a foglalkozást Gábor tartja. Ismerd meg őt a jógaoktatók oldalunkon.

 • JÓGAOKTATÓK

  jógaoktatók bemutatása
 • JÓGAÓRÁK

  jóga-időpontok
  HÉTFŐ KEDD SZERDA CSÜTÖRTÖK PÉNTEK SZOMBAT VASÁRNAP
  Click on the class name to get additional info
  HÉTFŐ KEDD SZERDA CSÜTÖRTÖK PÉNTEK SZOMBAT VASÁRNAP
  Click on the class name to get additional info

  Kérdésed van a jógaórákkal kapcsolatban? Hívd a recepciót a 06-1/400-6326 telefonszámon!

 • JÓGASZIGET ÁRAK

  jóga-árak

  BELÉPŐK

  1 alkalmas jegy: 2.500 Ft

 • HÁZIREND

  jóga- és előadóterem szabályzata

  ÁLTALÁNOS SZABÁLYZAT

  A jóga- és előadótermet csak előzetes egyeztetés útján lehet igénybe venni, aláírt nyilatkozattal és érvényes jegy váltásával, vagy a terembérleti megállapodásban feltüntetett feltételekkel.
  Ha a foglalkozás megkívánja, az öltöző használata kötelező! Öltözőszekrényt érkezési sorrendben tudunk biztosítani.
   

  FELSZERELÉS HASZNÁLAT

  A jóga- és előadóteremben elhelyezett vetítővászon és projektor használata után bérleti díjat kell fizetni. Bérléséhez szükséges engedélyt a recepción kell kérni.
  A jógaórákhoz szükséges matracot, plédet a Monkey Boulder biztosítja, melynek használatát az órára megváltott jegy díja tartalmazza.
  A bérelt/használatra átadott eszközöket a jóga- és előadóterem területéről kivinni tilos!
  A bérelt/használatra átadott felszerelések nem rendeltetésszerű használatából keletkező sérüléseket a bérlő/használó személy köteles megfizetni. Ha a használatba vételkor hibát észlel, kérjük, azonnal jelezze a recepción
   

  HIGIÉNIA

  A jóga- és előadóteremben található parkettán csak tiszta talpú cipővel, esős, saras, latyakos időben a cipő talpát letörölve közlekedjen mindenki.
  A szemetet a teremben kihelyezett tárolókba kell elhelyezni.
  A PET palackokat a recepció mellett elhelyezett gyűjtő egységbe kell összepréselve, kiürítve elhelyezni.
  A jóga- és előadóterem egész területén tilos a dohányzás! Dohányzásra kijelölt hely a sportcsarnokon kívül található!
   

  RECEPCIÓ

  Az üzemeltető személyzet utasításait kötelező betartani. Kérésüket, utasításaikat mindig végre kell hajtani, hiszen elsősorban ő(k) felelnek azért, hogy mindenki biztonságban használhassa a jóga- és előadótermet! A biztonságos üzemeléshez azonban minden a jóga- és előadóteremben tartózkodó személy figyelmére szükség van.
   

  VESZÉLY HELYZET / BALESET

  Füst vagy tűz esetén: Riassza a recepciósokat, akik értesítik a Portaszolgálatot és/vagy a Tűzoltóságot.
  A jóga- és előadóterem előtti folyosón elhelyezett oltókészülékkel a lehető leghamarabb oltsa el a tüzet. Veszély esetén, a kijáratokon hagyják el a helységet a lehető leghamarabb.
  Baleset esetén: Riassza a recepciósokat, akik értesítik a Mentőket illetve egyéb hatóságokat.