• ISMERTETŐ

  masszázs bemutatása
  A Monkey Boulder a sportolás mellett odafigyel a regenerációra is. Melynek egyik fontos alappillére lehet a sportolástól elfáradt vagy meghúzódott izomzat masszázzsal történő gyógyítása. Ennek megfelelően 2015. szeptemberétől termünkben a folyamatosan bővülő lehetőségek mellett, mostantól masszázst is igényelhetsz.
  A sportmasszázstól a gyógy- és relaxációs masszázsokon keresztül a kimozgatás és a rehabilitációs masszázsokig szabadon választhatsz.
  “Az okos emberek megoldják a problémáikat, a zsenik pedig megelőzik őket” – Albert Einstein

 • MASSZŐR

  masszőr bemutatása

  Lingauer Döme
  LINGAUER DÖME

  2015. júniusában végeztem gyógy-és sportmasszőrként, egy 2 éves egészségügyi képzés keretein belül. A végzettségemnek köszönhetően elsajátítottam a relaxációs-masszázst, a gyógy-, és sportmasszázst. Így lehetőségem van sportsérülések, megterhelt izmok regenerálására, illetve gyógyítására, valamint csontsérülések utókezelésére vagy spasztikus izomzat által generált egyéb tünetekre, mint például migrénes fejfájás, hajlítók (könyök-térd) mozgástartományának beszűkülése, ízületi panaszok.
  Frissen szerzett gyakorlati-tanulmányi tapasztalatokból építkezve fiatal pályakezdőként igyekszem saját stílusomat mindenkire, személyre szabottá alakítani. Bízom benne, hogy munkámmal, rengeteg felesleges fájdalomtól, és tehertől szabadíthatom meg az idelátogatókat, melyek véleményem szerint, a hétköznapi problémák legtöbbjének pszichés kiváltói.
  Minden héten 3 napon, 15:00 és 20:00 óra között állok a vendégek rendelkezésére.
   

  Szakmai képzettség

  • 2013-2015 Computer School:
  • – gyógy- és sportmasszőr képesítés
  •  
 • MASSZÁZS ÁRAK

  információk, árak

  ÁRAK / IDŐPONTOK / BEJELENTKEZÉS

  telefonon: 06 – 30 / 369 4977 (Lingauer Döme)

  Interneten: a táblázat kitöltésével

  A megadott linken minden szükséges információ megtalálható.