2019. november 28. és december 1. között Te is kipróbálhatsz egy profi mászócipőt és teheted mindezt INGYEN!

A megfelelő mászócipő és a méret kiválasztása komoly kihívás még a tapasztalt mászóknak is, pláne ha valaki most ismerkedik a sporttal. Vásárláskor sok „jó tanács” elhangzik, de a legtöbben beleszaladnak abba, hogy az első mászás után derül ki, hogy nem jó a cipő. Túl nagy, túl kicsi, nyomja a bal lábujjat… Ismerős valakinek?
Az OCÚN-nal karöltve szeretnénk Nektek lehetőséget biztosítani arra, hogy néhány nap erejéig a Monkeyban ingyenesen teszteljétek az OCÚN mászó cipőket.
A gyárból 4 napra, 6 modell érkezik, melyet teljesen ingyen 30 perces blokkokra foglalva próbálhattok ki. (A cipőkről és a pontos modellekről hamarosan bővebb info érkezik.)
Az már csak hab a tortán, hogy az OCÚN egyik hazai képviselőjének köszönhetően, egy masszív kedvezménnyel vásárolhattok majd a kiválasztott cipőkből és egyéb OCÚN termékekből. A kedvezményekről minden regisztrálót emailben tájékoztatunk.

A cipő tesztelésre előzetes regisztrációval lehet jelentkezni, melyet ezen a linken tudtok megtenni.

<<< TESZTCIPŐ FOGLALÁSA >>>

A foglaláskor a modell és a méret kiválasztása után tudsz időpontot foglalni. Az általad kiválasztott cipőt 30 perces időtartományban tudod kipróbálni.
Fontos: Mivel a cipőkapcitás véges és szeretnénk, ha minél több embernek lenne lehetősége tesztelni, kérjük, hogy csak egy időpontot és egy méretet foglalj le. A többszörös foglalások esetén fenntartjuk a jogot a törlésre.
Ha nem tudod eldönteni, hogy pontosan milyen méretű cipőt válassz, az alábbi PDF-dokumentum nyújthat ebben segítséget. További információkat az egyes modellekhez a gyártó oldalán találsz.