Kriston Adrienn
Kriston Adrienn

“…Akkor most már légy szíves mond meg, hogy mi az élet értelme!” – szegeztem Édesanyámnak a kérdést kétségbeesetten tizenegy éves koromban, remélve a végső és azonnali választ. Amit mondott, azt persze elfogadhatatlannak tartottam. Akkor. A létkérdések, az igazság keresése azonban az óta is áthatja az életem.
Akárcsak a mozgás és a természet szeretete. A kihívásokat mindig szerettem és idővel azt vettem észre, hogy az olyan tevékenységek vonzanak, amelyek mind a fizikai testemet, mind a szellemi koncentrációs erőmet egyszerre igénybe veszik. Így találtam rá a sziklamászásra. A kecses és erőfeszítést igénylő mozdulatokon túl, a mászás szabadság érzésével tölt el. Persze sokszor önismereti és “pszichodráma” játékot is látok benne. 🙂 Majd néhány évvel később belső elhivatottságot éreztem a jógára. Először nem is sejtettem, hogy ez a két dolog milyen tökéletesen kiegészíti és erősíti egymást.
A jógában olyan komplex rendszerre találtam, amelyben a filozófia és a mozgás egyesül és mindez koncentrációval, szellemi és fizikai kihívásokkal párosul.
Személyiségemből adódóan a dinamikus jóga irányzatok felé húz a szívem. A vinyasa flow sorozatainak változatossága és kreativitása kezdetektől fogva lenyűgöz. Élvezem a ritmusát és a fizikai erőpróbáit. Éberen tart és tanít a nehézségeimről és erősségeimről. Számomra a vinyasa flow jóga olyan, mint az élet: állandóan változik, mindig alakul. Hol benne maradnál még egy-egy helyzetben, hol élvezed a változást.
Találd meg az állandóságot az örök áramlásban! Találd meg a könnyedséget az erőfeszítésben! – ezt számomra a vinyasa flow üzenete.