ÁLTALÁNOS SZABÁLYZAT

A jóga- és előadótermet csak előzetes egyeztetés útján lehet igénybe venni, aláírt nyilatkozattal és érvényes jegy váltásával, vagy a terembérleti megállapodásban feltüntetett feltételekkel.
Ha a foglalkozás megkívánja, az öltöző használata kötelező! Öltözőszekrényt érkezési sorrendben tudunk biztosítani.
 

FELSZERELÉS HASZNÁLAT

A jóga- és előadóteremben elhelyezett vetítővászon és projektor használata után bérleti díjat kell fizetni. Bérléséhez szükséges engedélyt a recepción kell kérni.
A jógaórákhoz szükséges matracot, plédet a Monkey Boulder biztosítja, melynek használatát az órára megváltott jegy díja tartalmazza.
A bérelt/használatra átadott eszközöket a jóga- és előadóterem területéről kivinni tilos!
A bérelt/használatra átadott felszerelések nem rendeltetésszerű használatából keletkező sérüléseket a bérlő/használó személy köteles megfizetni. Ha a használatba vételkor hibát észlel, kérjük, azonnal jelezze a recepción
 

HIGIÉNIA

A jóga- és előadóteremben található parkettán csak tiszta talpú cipővel, esős, saras, latyakos időben a cipő talpát letörölve közlekedjen mindenki.
A szemetet a teremben kihelyezett tárolókba kell elhelyezni.
A PET palackokat a recepció mellett elhelyezett gyűjtő egységbe kell összepréselve, kiürítve elhelyezni.
A jóga- és előadóterem egész területén tilos a dohányzás! Dohányzásra kijelölt hely a sportcsarnokon kívül található!
 

RECEPCIÓ

Az üzemeltető személyzet utasításait kötelező betartani. Kérésüket, utasításaikat mindig végre kell hajtani, hiszen elsősorban ő(k) felelnek azért, hogy mindenki biztonságban használhassa a jóga- és előadótermet! A biztonságos üzemeléshez azonban minden a jóga- és előadóteremben tartózkodó személy figyelmére szükség van.
 

VESZÉLY HELYZET / BALESET

Füst vagy tűz esetén: Riassza a recepciósokat, akik értesítik a Portaszolgálatot és/vagy a Tűzoltóságot.
A jóga- és előadóterem előtti folyosón elhelyezett oltókészülékkel a lehető leghamarabb oltsa el a tüzet. Veszély esetén, a kijáratokon hagyják el a helyiséget a lehető leghamarabb.
Baleset esetén: Riassza a recepciósokat, akik értesítik a Mentőket illetve egyéb hatóságokat.