A Monkey Boulder nem csak mászóterem. Nálunk lehetőség van komolyabb rendezvények lebonyolítására is.
A már bemutatott büfé feletti galérián kívül egy korszerűen kialakított 42 négyzetméteres előadóterem is rendelkezésre áll a legkülönfélébb események megrendezésére. Az előadóterem alkalmas előadások, tanfolyamok lebonyolítására, de volt szerencsénk termékbemutatótól kezdve, világverseny online vetítésén keresztül, nagyobb születésnapok lebonyolítására is.
A teremhez tartozó 50 db szék és 4 db nagyméretű asztalon kívül, rendelkezésre áll még a mai modern követelményeknek megfelelő HD-felbontású LED-es projektor és a hozzátartozó 3 méter átmérőjű motoros vászon.
Rendszeres előadásunk a 3M (Mászásról Mindent a Monkeyban) sorozat keretében híres mászók számolnak be kalandjaikról, terveikről.
De jártak nálunk a 2014-es Miss Hungary elődöntösei is, valamint volt szerencsénk elsőként az országban autentikus környezetben megrendezni a híres REEL ROCK Tour-t is.
A Monkey Boulder alkalmas céges rendezvények, csapatépítő tréningek megtartására is. Ha felkeltettük érdeklődésed, fordulj hozzánk bizalommal!